Obrat u slučaju smrti Ruskinje na Krku: Nije ubijena, ona i suprug su se otrovali alkoholom

Iako je policija, koja je prema nalogu riječkog ŽDO-a provodila istragu, objavila kako je privela supruga žene nađene mrtve u stanu na Krku, kojeg se sumnjići za njeno ubojstvo, obdukcija tijela pokojne Ruskinje njemačkog državljanstva pokazala je kako je ona umrla od trovanja alkoholom u krvi.

– Točno je, ne radi se o nikakvom kaznenom djelu, tj. ubojstvu, već o nesretnom slučaju, tj. trovanju alkoholom. Ne mogu vam odavati o koliko promila se radi, ali je uzrok smrti definitivno velika količina alkohola u krvi. Na tijelu nisu nađene nikakve ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo – potvrđeno nam je iz riječkog Zavda za sudsku medicinu gdje je obavljena obdukcija.

Na upit zašto bi muškarac prvotno osumnjićen za ubojstvo priznao sestri žene da ju je ubio, sudski vještak komentirao je da je i on bio toliko pijan da vjerojatno nije znao što se događa.

Stravično ubistvo žene na Krku: Suprug je tri dana bio s njenim tijelom u stanu?

Također nam je potvrđeno da je žena preminula tri dana prije nego ju je policija pronašla u stanu, što znači da je rastrojeni suprug s njenim mrtvim tijelom proveo te dane u stanu, bez da ikoga pozove u pomoć.

Iz policije pak kažu da još nisu dobili službeno priopćenje o rezultatima obdukcije, te da će po primitku istog tijekom sutrašnjeg dana izvijestiti ŽDO o konačnom ishodu istrage. Za očekivati je da će ŽDO potom izmijeniti kategoriju kaznenog djela, te da će se supruga preminule eventualno teretiti za nepružanje pomoći, prenosi 24sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79