Obustava prometa kod Žepča, voda na kolovozu

Uslijed jake kiše koja pada poplavljen je podvožnjak na ulazu u Žepče sa magistralnog puta M-17. Promet je obustavljen u oba pravca, potvrđeno je za N1 iz Federalne uprave civilne zaštite.

Podsjećamo, iz BIHAMK-a je ranije priopćeno da je zbog izlijevanja vode na kolovoz, obustavljen promet na regionalnom putu R-403a Cazin-Gata (u mjestu Tržačka Raštela).

”Otežano je prometovanje na magistralnim putevima: M-17 Žepče-Zenica u mjestu Komšići, M-4.2 Cazin-Velika Kladuša (u mjestu Ćoralići) i M-14 Srbljani-Bosanska Krupa, kao i na regionalnom putu R-476 Čelinac-Dubrava Stara (u mjestu Grabovac).

Zbog odrona na magistralnom putu M-4 Teslić-Banjaluka na planinskom prijevoju Borja i na regionalnom putu R-413 Turbe-Banjaluka u mjestu Borak prometuje se usporeno, jednim prometnim trakom”, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

Besplatna Viber grupa: Upozorite vozače na policijske patrole, radare, gužve u saobraćaju, nesreće…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79