Očajan suprug Muamer: “Ne otkrijem li šta joj se desilo, odoh i ja za njom”

Nakon što se mlada majka Nevzeta Gadžun (27), iz Gornjih Lončara kod Kaknja objesila ostavivši iza sebe dva sinčića, njen suprug Muamer i dalje traga za uzrokom zbog kojeg je digla ruku na sebe.

On smatra da je kobnog 2. februara njegovu suprugu na očajnički čin „nešto natjeralo“ i želi otkriti šta.

Suprug Nevzete koja je počinila samoubistvo optužio svastiku da je podmetnula oproštajno pismo u ruksak djeteta

Dao sam izjavu policiji

– Djeca su kod mene. Dođe mama i pomogne. Da mi je saznati bilo šta, da mogu mirno spavati. Dao sam policiji izjavu nakon sedam-osam dana. Što su me sada zvali iz policije? Što odmah nisu uzeli izjavu? Kazali su mi „ona je mrtva, skrati izjavu“. Ma ljudi ovdje ima nešto, veliko kažem ja njima. Da li mi je dijete ugroženo, da li smo mi ugroženi. Da li je ona nešto donijela sa sobom – pita se Muamer.

Kaže da je sa suprugom imao skladan život, ali da je isto tako bilo svađa i trzavica kao i u svakom braku.

Odgovarat ću ako sam kriv za nešto

– Ubila se da bi nas spasila, to je bilo 100 posto. Dao sam ja ovo u novine, neka se zna. Ako neko misli da sam ja kriv, onda ću odgovarati, ali hoću da mi duša bude mirna. Srce mi puca…Policija kaže da je samoubistvo, ali sada treba se utvrditi da li je ona nekome novac davala.

Samo želim da se ispita, pare je tolike ona nekome nosila. I familija krije dosta stvari. Sad sam bio na njenom mezaru. Ne otkrijem li šta joj se desilo, ja odoh za njom – kazao je kroz suze Muamer. za Avaz.

Oproštajno pismo mlade majke iz Kaknja koja se objesila se: Ovo sam morala uraditi da spasim i vas i sebe, halalite mami

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79