Očajna majka moli za pomoć: ‘Ovako izgleda dijete nakon što je prvi put otišlo na koncert

Nakon jučerašnjeg koncerta Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni jedna je majka na Facebooku podijelila fotografiju svojega sina Jurice koji je, kako tvrdi, na koncertu zadobio tjelesne ozljede.

Njezinog je sina netko pretukao, a majka putem društvenih mreža moli sve one koji su svjedočili ovom nemilom događaju da joj se jave. Ili da jave policiji kako bi počinitelji što prije bili pronađeni i, kako se nada majka, sankcionirani.

Njezina je objava u vrlo kratkom vremenu skupila velik broj komentara, a i podijeljena je gotovo 2000 puta.

“Ovako izgleda jedno zagrebačko dijete nakon što je prvi put otišlo u Arenu na koncert. Skupilo se smeće Zagreba i okolice i desilo se ovo. Nikada nije ni mrava zgazio, nikaga u 23 godine krivo pogledao. To je moj sin. Ako netko nešto zna o tučnjavi na koncertu, javite”, napisala je majka.

Za Vijesti.hr je pojasnila kako je do napada na njezinog sina došlo u samoj koncertnoj dvorani te kako je bolnica podnijela prijavu policiji koja traga za počiniteljima.

Ovako izgleda jedno zagrebačko dijete nakon što je prvi put otišao u Arenu na koncert. Skupilo se smeće Zagreba i…

Gepostet von Snježana Galoić am Samstag, 19. Oktober 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79