Očevici o stravičnoj nesreći kod Bosanske Dubice: Vozač Audija nije stao na znak stop

Do teške nesreće u Bosanskoj Dubici je najvjerovatnije došlo zato se što vozač „audija“ nije zaustavio na znak “Stop”, te je uletio u „makazice“, tvrde očevici pomenute nesreće.

Oni su pojasnili da je do nesreće došlo na izlazu iz Kozarske Dubice, na putu prema Bosanskoj Gradiški. U ovoj nesreći jedna osoba je poginula, a više osoba je povrijeđeno, među kojima su trudnica i dijete.

“Na tom putu postoji znak “Stop”, na koji se mora zaustaviti i propustiti vozače iz pravca Gradiške, jer oni imaju prednost. Najvjerovatnije da trudnica, koja je upravljala Audijem, nije dobro poznavala put, pa nije znala da se mora zaustaviti” – kaže sagovornik Srpskainfo.


Dodaje da je ona naišla na kombi koji se zaustavio na saobraćajni znak, krenula je da ga zaobiđe i tada je udarila u Ford fiestu, koji se kretao iz suprotnog smijera.

“Došlo je do direktnog sudara ova dva vozila i tom prilikom je poginuo vozač u tom „fordu“. Na sreću, u „audiju“ su se aktivirali svi vazdušni jastuci, pa su spasli život trudnice, ali i djeteta koje je bilo s njom” – ističe naš sagovorik.

Prema njegovim riječima, u trenutku sudara iza Forda se kretao automobil Audi A3, kojim je upravljala starija žena.

“Kada je vidjela sudar, ona se prepala i zakačila za jedno od vozila, nakon čega je sletjela na nasip pored puta” – ispričao je sagovornik.

Komentari

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79