Ocu šestogodišnjeg dječaka koji se udavio u septičkoj jami oduzeta kćerka

Nadležni iz Centra za socijalni rad oduzeli su trogodišnju kćerkicu Zoranu Nikodijeviću, ocu dječaka Nemanje (6) koji se juče udavio u septičkoj jami.

Ona se sada nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, djece i omladine u Zvečanskoj, prenose Novosti.

IZ VJT naglašavaju da je brak Zorana Nikodijevića i njegove supruge i zvanično razveden u opštinskom sudu u Sopotu i da su oboje djece, Nemanja (6) i kćerka Nikolina (3), nakon toga, po procjeni nadležnih iz Centra za socijalni rad, dodijeljena njemu na brigu i staranje.

Komšije apeluju na nadležne i kažu:

– Zoran je očajan zbog gubitka sina. Takođe, oduzeta mu je ćerkica, navodno, privremeno. Ako mu je ne budu vratili, on to neće podnijeti. Spremni smo da pomognemo, ako treba i pišemo peticiju i zato apelujemo na CZSR da Zoranu, što prije, vrati djevojčicu.

Neutješni otac, koji radi kao pekar, kaže da je sve činio za svoju djecu. Iako često umoran od noćnog rada, odvajao je vrijeme da im skuva ručak, poigra se sa njima. Posebnu pažnju posvećivao je baš sinu, vodio ga kod ljekara, logopeda…

Podsjećamo, mali Nemanja preminuo je juče u mestu Rogača kod Sopota kada je, dok mu je otac spavao, izašao iz kuće i upao u septičku jamu, prenosi Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79