Od Banjalučanina oduzeto 900 paketića i tableta “kamagre”

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka jučer su, kako je saopćeno, operativnim radom došli su do saznanja da R.P. neovlašteno stavlja u promet proizvode štetne za zdravlje i kod njega su pronađene pomenute tablete

Banjalučka policija lišili slobode je muškarca kod kojeg je pronađeno više od 900 paketića i preko 200 šumećih tableta s natpisom „kamagra“.

Nezvanično, riječ je o Radoslavu Praštalu (1975.).

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka jučer su, kako je saopćeno, operativnim radom došli su do saznanja da R.P. neovlašteno stavlja u promet proizvode štetne za zdravlje i kod njega su pronađene pomenute tablete.

Zbog sumnje da je izvršio krivična djela proizvodnja i stavljanje u promet proizvoda štetnih za liječenje i nedozvoljena trgovina, ovaj muškarac je uhapšen, a pronađeni predmeti su izuzeti.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izještaj protiv osumnjičenog za pomenuta krivična djela, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79