Od Dobojlije oduzet Peugeot zbog duga od 3.120 KM

Putnički automobil Peugeot oduzet je juče od Dobojlije S.D., inače višestrukog povratnika u činjenju prekršaja, zbog bojazni da će ponoviti prekršaj i zbog duga od 3.120 KM.

Iz Policijske stanice Doboj je saopšteno da je prilikom kontrole u saobraćaju lice S.D. odavalo znakove da upravlja vozilom pod dejstvom opojnih droga. Odbio je da se podvrgne testiranju a potom je i lišen slobode.

„Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu, nakon čega je lišeno slobode u skladu sa Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Vozilo je oduzeto zbog bojazni da će isti ponoviti prekršaj, imajući u vidu da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.120,00 KM“, rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

Protiv navedenog će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79