Od Mirka se oprostila i njegova vjerenica: “Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj!”

Jutjuber Mirko Rašić (33) poznatiji kao Neovlašćeni serviser pronađen je mrtav jučer u Surčinu. Veliki broj njegovih pratilaca i prijatelja su se oprostili od njega, a sada se oglasila i njegova vjerenica Marijana.

Ona je na svom instagram profilu objavila emotivan video.

– Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kod sam upoznala i pored koga sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli da stvorimo na ovaj planeti.

Znaj samo da će tvoj lik i djelo živeti i dalje, jer kao što si umio da kažeš, nisi ti za džabe Rašić, živeće tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala zvanično tvoja vjerenica, a nezvanično najponosnija žena na svijetu što sam tvoja!

Pali raketu letimo na drugu planetu svijete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvijek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja svijeta – napisala je njegova verenica.

Ona je na svoj profil postavila i niz storija sa njihovim slikama, uz koje je pisala i emotivne poruke.

– Ne brini svijete moj, kad se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvijek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bismo bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspio da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravićemo nove. Cijeli svijet si moj.

Moja radost i srećko i zauvijek ćeš to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovjek, otac i partner u životu. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati.

Toliko lepih uspomena… Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave kakav si čovjek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svijete moj, danas bolji čovek.

Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Rašić (@addicted_to_thegym)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Rašić (@addicted_to_thegym)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79