Od muškarca (40) na prevaru uzeli 154.200 eura: Evo u šta su ga ubijedili da im da tolike pare

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odjeljenja za suzbijanje privrednog kriminala Uprave kriminalističke policije uhapsili su D. A. (1971) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo prevara, na štetu četrdesetogodišnjeg muškarca.

On se tereti da je oštećenog doveo u zabludu da će zajednički plasirati na tržište robu jednog zaštićenog brenda i za tu saradnju od njega uzeo prvo 33.200 eura, a potom još 8.000 eura za prikupljanje potrebne dokumentacije, saopštio je MUP.

Takođe, kako se sumnja, D. A. je istog oštećenog doveo u zabludu da će zajednički investirati u ispitivanje tržišta za prodaju dva poznata hotela u Beogradu i na ime te investicije od oštećenog uzeo prvo 60.000 eura, a potom još 53.000 eura.

Ovim transakcijama osumnjičeni je pribavio protivpravnu imovinsku korist od ukupno 154.200 eura.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu piše Kurir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79