Od posljedica koronavirusa preminuo nastavnik fizike iz Sarajeva

Od posljedica koronavirusa preminuo je Džemal Mujanović (43) iz Sarajeva. Mujanović je bio nastavnik fizike u osnovnoj školi “Zajko Delić” i OŠ “Izet Šabić. 

Veliki broj prijatelja i kolega se oprostio od Mujanovića.

Jedan od njih je i Saudin Sivro, predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH koji je pružio podršku i izrazio saučešće porodici.

– U posljednje vrijeme život nam često donosi neprijatna iznenađenja a jedno od njih je vijest o iznenadnoj smrti kolege, Džemala Mujanovića, čovjeka veselog duha, člana SSOOiO FBiH i nastavnika fizike u JU OŠ “Zajko Delić” i JU OŠ “Izet Šabić”.

Duboko potreseni sa žaljenjem, tugom i nevjericom smo primili ovu vijest, zatečeni činjenicom da se još jedan mladi život ugasio tako iznenada. Za ovakve vijesti nikada niko nije, niti može biti spreman, prenosi Oslobođenje.

U ime SSOOiO F BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka našeg kolege i prijatelja – našeg Džeme.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima prenesete iskrene izraze podrške i saučešća porodici, prijateljima, radnim kolegama, učenicima i svima onima kojima je Džemal bio istinski prijatelj i koji je ostavio neizbrisiv trag u dušama i srcima onih koji su ga poznavali.

Posebni ljudi žive u našim srcima i kada nisu pored nas, istakao je Sivro.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79