Od ranije poznat policiji: Dalibor Čamber ranio dvije osobe

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u naselju Trn ranjeni su Aleksa B. i Duško S. Kako ATV nezvanično saznaje napadač je Dalibor Čamber.

Čamber je odranije poznat policiji. U martu ove godine uhapšen je zajedno sa bratom Dubravkom sa lažnim policijskim značkama i vozilom sa treptačima.

Tada je policija u pretresu pronašla i oružje.

Užas u novogodišnjoj noći: Preminuo mladić ranjen u pucnjavi u Trnu

Muškarac D. S., koji je sinoć ranjen u Trnu kod Laktaša, preminuo je od zadobijenih povreda u UKC Republike Srpske, potvrđeno je u MUP RS.

Policijskoj stanici Laktaši oko 22.40 časova prijavljeno je da je Trnu na parkiralištu benzinske pumpe l D.Č., koji je bio u društvu M.Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio D.S. u predjelu stomaka i A.B. u predjelu noge, obojica iz Laktaša.

– Povrijeđeni su prevezena u UKC RS, gdje je osoba D.S. u 00.30 časova preminula, čime je počinjeno ubistvo. D.Č. i M.Đ. su uhapšeni a o događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – rekla je portparol MUP Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79