Od ranije poznat policiji: Renato pucao na ugostiteljski objekat!

PU Prijedor prijavljeno je da je nepoznato lice u 20:40 časova iz automatske puške pucalo u ugostiteljski objekat u ulici Slavka Rodića na Urijama.

Prijedor: Renato otvorio rafalnu paljbu na ugostiteljski objekat

Nezvanično saznajemo da je na ugostiteljski objekat 4WD pucao Renato Marjanović za kojim policija traga. Renato Marjanović je od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, fizičkog maltretiranja Azrina Hodžića zbog zastave Bosne i Hercegovine.

Niti je jasno ko ga napada, niti koga on i od koga brani. U jednom od Facebook postova, piše: “Vi vozite audije, BMW-a, a ja krša, ne radim ni žuto ni bijelo, nego kradem drva”, dok u drugom piše: “bit će krvi, ko me još jednom spomene i mene i moju ženu”.

Vrhunac pismenosti, inteligencije, nabreklog Marjanovića je pomen imena grada kojem gravitira, kako tvrdi “puno je glumaca u Predoru”.

Podsjećamo, Renato Marjanović uhapšen je zbog izazivanja i podsticanja nasilja i mržnje, kao i nanošenja tjelesnih povreda Azrinu Hodžiću.

Ko je Renato Marjanović koji je napao Azrina Hodžića

Azrin za Crnu Hroniku: “Pojedinci mi se javljaju i govore da sam osramotio Bošnjake”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79