Od tinejdžera ni traga / Majka očajna: Sve njegove poruke smo pregledali, stižu nam razne dojave…

Potraga za Jovanom Veselinovićem (18) iz Niša, maturantom Umjetničke škole, koji je nestao 17. februara oko 23 sata na Bulevaru Nemanjića kada se od druga vraćao kući, ušla je u drugi dan, ali od mladića još uvek nema ni traga ni glasa.

Niška policija intenzivno radi na njegovom pronalasku a u potragu su uključeni prijatelji porodice, drugovi i volonteri, ali ni posle 36 časova od nestanka, o njemu nema nikakvih konkretnih vesti.

Majka mladića Milica Cvetković objavila je njegovu sliku na Facebook-u uz kontakt telefon, ali informacije koje pristižu na ovaj način do sada nisu dale neki konkretan trag. Jedan od ljudi koji se javio, naveo je da je vidio mladića koji bi mogao da liči na njega u beogradskom naselju Mirijevo, ali za sada nema nikakve potvrde da bi to mogao zaista da bude on. Prijave stižu sa raznih mjesta, ali se opisi garderobe koju je Jovan imao na sebi i njegov izgled ne uklapaju.

Na društvenim mrežama se pojavila i informacija da se mladić navodno povjerio jednom svom drugu da ima devojku u Beogradu, ali njegova majka Milica isključuje tu mogućnost.

– Nema djevojku u Beogradu. Provjerili smo mu sve mejlove, poruke, viber, instagram… Ostao je ulogovan na kompjuteru, pa je njegov stariji brat provjeravao poruke cijelog dana, navela je Milica za „Blic“.

Jovan Veselinović je poslednji put viđen 17.februara oko 23 časa kod TC “Zona1” u Nišu

Kako je „Blic“ pisao, apel majke Milice Cvetković sa Jovanovom slikom, podijeljen je više hiljada puta na društvenim mrežama, a drugovi i prijatelji porodice i volinteri obilaze cio kraj i okolne radnje kako bi se proverili snimci sa video nadzora. Jovanove slike su oblijepljene po Nišu sa informacijama o njemu a podijeljene su i taksistima u Nišu koji su se takođe na ovaj način priključili potrazi.

Podsetimo, Jovan je bio kod druga sa društvom kako bi igrali video igre, a sa majkom se posljednji put čuo oko 21.30. Nakon toga je krenuo kući sa dvojicom drugova i drugaricom koju je usput ispratio. Njih troje su se rastali kod TC “Zona 1”, što je na oko desetak minuta od njegove kuće. I od tada se Jovanu gubi svaki trag.

Uznemirenu majku Milicu Cvetković, koja je na lijekovima za smirenje od njegovog nestanka, ne spava i ne jede, dodatno je uznemirio poziv sa nepoznatog broja koji je primila noćas oko ponoći. Nepoznata osoba pozvala je i pitala da li je ona izgubila dijete, a potom joj rekao da ga je video u Tvrđavi gde „riška po kontejnerima“, a potom je opsovao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79