Odbila ga pred cijelom familijom: Prodaje vjerenički prsten za 500 KM

Jedan mladić postao je glavna figura lokalnih oglasa kada je stavio na prodaju vjerenički prsten nakon što ga je djevojka odbila.

Tragedija ljubavi u Đakovu, kako je naziva, postala je tema rasprave, a prsten koji je trebao simbolizirati sreću i ljubav sada je izložen na prodaju za 500 KM.

Na priloženoj fotografiji blješti prsten u svojoj kutijici, opisuje mladić.

Dodaje, da iza sjajne fasade krije se priča o ljubavi koja nije imala sretan završetak.

Iznio je svoju priču u oglasu tvrdeći da se suočio s neugodnom situacijom kada ga je djevojka odbila, i to pred cijelom familijom.

Oglas je brzo postao predmetom pažnje na društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije među korisnicima. Dok se neki korisnici zabavljaju šalama na račun nesretnog mladića, drugi daju podršku i nadu da će prsten pronaći put do srca neke druge žene.

Hoće li vjerenički prsten pronaći novu sreću i ljubav, ili će ostati svjedok nesretne romanse, pitanje je koje zaintrigira mnoge građane Đakova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79