“ODBILA SAM KAFU U TRI UJUTRU”: Ispovijest još jedne glumice o NEPRISTOJNIM PONUDAMA

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije, oglasila se i njena koleginica Jelica Kovačević, a sada i glumica Ana Sakić, koja je ispričala da je takođe dobijala nepristojne ponude.

ve svoje probleme rješavala sam sama, nisam čula da je neka od mojih koleginica silovana, ali ne bi trebalo da se ćuti o takvim stvarima. Svjesna sam da sam izgubila mnoge uloge, jer sam odbila da sa nekim izađem na vino ili u tri ujutru dođem ‘na kafu’ u hotelsku sobu. U Srbiji je manje para, pa je mnogo više iskompleksiranih muškaraca – rekla je Ana Sakić na Kurir televiziji.

I Ana se, kao i veći dio javnosti, nada da će Danijela objelodaniti ime silovatelja.

– Danijela nije sama, i ovo nije slučaj samo u našem poslu. Tako se ponašaju i iskompleksirani direktori prema svojim sekretaricama. Sve je pitanje stava i izbora – rekla je ona i dodala:

Foto: Zoran Lončarević/RAS Srbija
Foto: Zoran Lončarević/RAS Srbija

– Nepristojnih ponuda jeste bilo, više puta, ali neću da radim ništa nemoralno zbog uloge. Kad se tako nešto traži, zna se kako da se skloniš. Lično, nisam doživjela grubost i ucjenu. Bilo je onih koji ucenjuju direktno, ali sam se kod takvih stvari sprdala, ja sam bila gruba prema njima, od mene su dobili i batine – navela je Ana Sakić.

Danijela Štajnfeld je, podsjetimo, u svom dokumentarnom filmu “Zaceli me” priznala sve o silovanju koje je doživjela.

– Ako si imala hrabrosti da snimiš film, sada moraš da kažeš i njegovo ime. Možda je to muškarac koji nam je svima nešto tražio – imala je Ana Sakić poruku za koleginicu Danijelu, prenosi Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79