Određen pritvor muškarcu iz Šipova koji je sjekirom ubio suprugu

Nakon ispitivanja Dragana Trkulje, a koji je osumnjičen da je u Šipovu ubio suprugu Snežanu, postupajući tužilac uputio je prijedlog Okružnom sudu u Banjaluci da mu odredi pritvor.

On se sumnjiči da je Ulici Milana Ilića, opština Šipovo, 30. Maja, oko 6 časova, u porodičnoj kući, upotrebom noža i sjekire ubio suprugu.

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke, te iz razloga vanrednih okolnosti jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda – uznemirenju javnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79