Oduzeli mu motocikl: Vozio bez dozvole i dugovao 8.520 KM

Motocikl marke Jamasaki YM 150-B oduzet je u subotu od Z.L. iz Nevesinja koji nije imao vozačku dozvolu, te ima dug u iznosu od 8.520 KM.

Naime, kako je saošteno iz Policijske uprave Trebinje, policajci u Nevesinju su prilikom kontrole učesnika u saobraćaju zaustavili motocikl marke Jamasaki YM 150-B, kojim je upravljao navedeni Z.L. iz Nevesinja.

“Kontrolom je utvrđeno da lice Z.L. upravlja motociklom prije sticanja prava na upravljanje. Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 8.520 KM”, saopšteno je iz PU Trebinje.

Motocikl je privremeno oduzet, a protiv lica Z.L. je podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Policijska uprava Trebinje podsjeća sve građane da je u toku preventivna kampanja “Vozi oprezno, putuj bezbjedno” i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79