Oduzet automobil: Bježao od policije u neregistriranom Fiatu

Policija u Srpcu oduzela je Fiat bez registarskih oznaka od vozača M.D. iz Srpca koji duguje 3.075,40 КM za saobraćajne kazne, saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Naime, policajci su sinoć oko 21 sati u mjestu Кukulje pokušali zaustaviti automobil, ali se vozač nije zaustavio.

Nedugo zatim, brzom i efikasnom reakcijom policije automobil je viđen ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Кukulje, te je izvršenom kontrolom utvrđeno da je vozilom upravljao M.D.

-Daljom kontrolom, utvrđeno je da je lice upravljalo neregistrovanim vozilom, te da kod sebe nije imalo važeću vozačku dozvolu, a isto je odbilo da se podvrgne testu utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu. Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da je lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te da ima dug u iznosu od 3.075,40 КM – saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Protiv M.D. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79