Oduzeti automatska puška, bomba i meci

Modrička policija oduzela je od B.T. iz ove opštine automatsku pušku sa pripadajućim okvirima za municiju, ručnu bombu i 669 komada puščane municije, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U saopštenju je navedeno da je pretres stambenih i drugih prostorija, kao i vozila koje koristi B.T, izvršen juče.

Nakon izvršene kriminalističke obrade protiv B.T. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Istovremeno, policija u Stanarima je izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi S.D. i pronašla i oduzela pušku sa pripadajućim mecima.

Protiv navedene osobe će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija” prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments