Oduzeto više od 1.000 kutija cigareta

Oduzeto više od 1.000 kutija cigareta


Pripadnici Policijske uprave Trebinje jučer su u 19:35 sati na regionalnom putu Ljubinje – Bileća zaustavili i kontrolirali putnički automobil marke Ford, u kojem je pronađeno 1.050 kutija cigareta raznih vrsta.

Na osnovu prethodno napravljenih planova za suzbijanje nelegalne trgovine i raspoloživih operativnih saznanja, policajci su u mjestu Radimlja zaustavili i kontrolirali vozilo kojim je upravljala osoba inicijala V. P. iz Ljubinja.

Pretresom je u automobilu pronađeno 1.050 paklica cigareta različitih vrsta. Nakon dokumentiranja krivičnog djela nedozvoljena trgovina, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju bit će podnesen izvještaj protiv V. P. o počinjenom krivičnom djelu.

Policijska uprava Trebinje evidentirala je u toku ove godine četiri krivična djela nedozvoljene trgovine. Ukupno je oduzeto 12.200 kutija cigareta raznih vrsta i 95 pakovanja rezanog duhana.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija