Oglasila se djevojčica koju je oteo “malčanski berberin”: Hoću da napišem knjigu zbog druge djece

Djevojčica iz Niša, koja je bila žrtva Ninoslava Jovanovića, silovatelja poznatijeg pod nadimkom „malčanski berberin“, poželila je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživjela, piše „Kurir.rs“.

Kako kaže, želi da pomogne djevojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj. U nadi da život može da se nastavi tamo gdje je praktično prekinut prije godinu dana porodica je danas bila okupljena za božićnom trpezom.

– Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo kako bi djeca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji – kaže djevojčica.

Trenutno joj, kako kaže, najviše treba samo jedna soba.

– Treba mi soba da učim i vježbam… Htijela sam da sviram violinu, ali pošto sam za nju malo zakasnila volila bih da sviram gitaru – kaže djevojčica.

Božić je porodici pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka djevojčice kaže da bi svi naradije zaboravili sve loše što se dogodilo. Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda kaže da se nada da će im nova godina donijeti zaborav, a baka je samo zahvalna što su svi na okupu – uključujući prije svega unuku.

– Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da kćerki obezbjedim da živi bolje nego do sada – kaže otac djevojčice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79