Oglasila se Ervinova komšinica: “Nikada u životu nije potukao. Otac mu je preminuo prije 6 mjeseci”

Oglasila se Ervinova komšinica: “Nikada u životu nije potukao. Otac mu je preminuo prije 6 mjeseci”


Tridesetpetogodišnji Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je sinoć, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada pretukao sugrađanin Igor Avramović (28), inače policajac s adresom u Beogradu.

u lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko pomoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao.

– Bile su tu i neke djevojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovjek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci.

Policajac Igor koji je usmrtio Ervina nije priveden! Pala trojica njegovih kolega zbog pomaganja u bjegstvu

Porodicu ubijenog mladića prije pola godine zadesila velika tragedija. Ervin se od toga teško oporavljao.

Ervin je bio siroće. Iza preminulog Ervina ostale su dvije sestre, Emina i Elza, sestrična, amidža, dajidža tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.

– Otac mu je preminuo, a sa Ervinom su ostale i dvije sestre. Dugo nije iz kuće izlazio, i taman kada je krenuo da se vraća normalnom životu, evo šta je dočekao – kaže poznanik nastradalog mladića.

“Ubijeni Ervin je bio sin od čoveka koga sam mnogo voleo i koji je skoro preminuo. Hasib Čelaahmetović. Nije od takvog čoveka mogao biti loš. Moja tuga je velika” – Duško Stojović

– Konstatovano je da preminio od krvarenja u mozgu koje izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio –

@ironbigerko

#nasilje #ubistvo #zlocin #priboj #muftijazukorlic

♬ son original – Iron Big Erko


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija