Oglasila se nana Fata: Hvala Bogu, dočekasmo, hvala Bogu, izvrši se sve kako treba, ali danas mi je ponajgore

Nana Fata Orlović, iz čije se avlije danas izmješta ilegalno izgrađena crkva, izjavila je kako je iscrpljena od višedecenijske borbe.

– Hvala Bogu, dočekasmo, hvala Bogu, izvrši se sve kako treba, ali danas mi je ponajgore. Nije mi pravo, ne volim, a moram, jer svako svoje traži, pa tražim i ja svoje. Ja njima nisam ništa učinila niti činim. Drago mi je što je iznesena iz avlije, ne bi je trpio niko, pa ne mogu ni ja”, kazala je nana Fata Orlović, koja je narušenog zdravlja.

U kratkoj izjavi u svojoj kući u Konjević-Polju, nana Fata je zahvalila i novinarima na podršci. Nana Fata je dodala da je vrijeme da konačno sjedne rahat u svoju avliju.

(VIDEO) Pogledajte novi snimak iz dvorišta nane Fate: Crkva srušena u nekoliko minuta

Da sjednem ondje da popijem kahvu, da nas ne ganjaju i ne tuku po našoj avliji, nek i njima dođe kraj. Radili su nam što je najgore, a došao je kraj i njima – kazala je nana Fata Orlović i dodala:

– Dvadeset godina sam iscrpljena, a danas mi je najgore. Nije mi drago, a u isto vrijeme i jest mi drago što je moja avlija oslobođena.

Podsjetimo, rano jutros počelo je uklanjanje nelegalno sagrađene crkve iz dvorišta Fate Orlović u Konjević-Polju piše Avaz.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79