Oglasila se policija iz Visokog nakon masovne tuče fudbalera na stadionu

Zbog jučerašnje masovne tuče na utakmici Omladinske nogometne lige Federacije Bosne i Hercegovine – grupa Centar 1, između visočke Bosne i sarajevskog Olimpika, u kojoj su sudjelovali igrači te i njihovi roditelji, službenici Policijske uprave Visoko rade na dokumentaciji tog događaja, potvrdila je glasnogovornica Ureda policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

(Uznemirujući video) Masovna tuča u Visokom na utakmici

”Utakmica je jučer prekinuta u 12.57 sati. Za sada je šest osoba obuhvaćeno istražnim radnjama, ali u toku su razgovori, a pregledavaju se i video-snimci kako bi se utvrdili identiteti svih osoba koje su sudjelovale u tom događaju. Istraga obuhvata i igrače i gledaoce”, kazala je Alić.

Oglasili se iz kluba o tuči mladih fudbalera: Čekamo policijski izvještaj

Ona najavljuje kako će, po okončanju istrage, Općinskom sudu u Visokom biti podnesen izvještaj o svim akterima tuče i narušavanju javnog reda i mira.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79