Oglasila se Romana Panić: Samo glup ne može da shvati

Romana Panić porukom se oglasila na Instagramu nakon puštanja iz zatvora zbog pljačkanja bankomata u Australiji, u čemu je učestvovala zajedno sa dečkom Filipom Mrkajićem.

Pjevačica se nije konkretno izjašnjavala povodom ranih priča unazad pisanih i ispričanih o njoj, sve do sada kada se oglasila na svom profilu na Instagramu, gdje se obratila javno navodeći da “ćuti namjerno”.

Romana Panić dobila godinu zatvora, a mora vratiti i 23.000 dolara

“Samo glup čovek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama…”, napisala je Romana na Instagram storiju.

“Ćutim, ali samo još kratko!”, poručila je na kraju.

Brojne priče provlačile su se nakon Romaninog puštanja iz zatvora, pa je očigledno zbog toga i uslijedila ova njena objava.

Pjevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora, nakon čega je deportovana u Beograd, a poslije toga je mir pronašla u rodnoj Banjaluci.

U Australiji je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom Filipom M. U zatvoru je bila od 25. juna. Odslužila je dvije trećine kazne, jer je zbog dobrog vladanja puštena.

Njen dečko pušten je iz zatvora u Brizbejnu takođe prije isteka kazne. Bio je u zatvoru od 25. juna, a 14. septembra je doputovao u Srbiju.

Iako su uspjeli da izađu na slobodu, Romana i Filip su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug.

Pljačkala bankomate u Australiji: Romana Panić puštena iz zatvora u Brisbaneu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79