Oglasila se Sanja Vulić povodom rušenja crkve: Žalosna je sreća Bošnjaka i Komšića

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je “žalosna sreća, ushićenost i zadovoljstvo bošnjačkog naroda i navodnog hrvatskog člana Predsjedništva BiH (Željka Komšića) povodom izmještanja Srpske pravoslavne crkve u Konjević Polju”.

Vulić je podsjetila da je, prema raspoloživim podacima, devet džamija izgrađeno na srpskoj zemlji u Federaciji BiH i naglasila da nikad i niko od Srba nije tražio njihovo rušenje, jer Srbi bogomolje poštuju.

“Srbi ne prave razliku, već poštuju svaki vjerski objekat i narod koji ide u bogomolje. Današnja radost povodom skrnavljenja pravoslavne Božije kuće jasno pokazuje da nema budućnosti, suživota i sreće u apsurdnoj zemlji kakva je BiH”, istakla je Vulićeva.

Ona je ocijenila da je još tužnija činjenica likovanje BN televizije koja je sve samo ne srpska, jer joj je samo sjedište u Republici Srpskoj, a sve ostalo je djelo njihovih mentora po Sarajevu i stranim agenturama.

“Poražavajući su izvještaji te probosanske televizije o izmiještanju hrama i očigledno je da u toj medijskoj kući odavno nema ni Boga, ni vjere, a ni čovječnosti i obraza”, naglasila je Vulić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79