Oglasila se Seka Aleksić nakon što je njen brat Nedžad priveden zbog sumnje da je iznuđivao novac

Upao u radnju i od vlasnika tražio reket od 2.000 eura

Policija u Staroj Pazovi lišila slobode je Nedžada Ramića (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo iznuda, saopštio je danas MUP. Ramić je inače, brat poznate pjevačice Seke Aleksić.

Sumnja se da je on, u više navrata, dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj Pazovi i od vlasnika, zahtjevao isplatu 2.000 eura. Prilikom lišavanja slobode, kod osumnjičenog je pronađena novčanica od 500 eura.

Po nalogu nadležnog tužioca, N. R. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Seka Aleksić oglasila se kratkom izjavom nakon što je njen brat Nedžad Ramić lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio djelo iznuda.

– Odrastao čovjek, 42 godine, sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke. Ja s tim apsolutno nemam ništa i sve što uradi, radi sebi – kazala je Seka.

Mladić iz Hadžića zbog indijske konoplje završio iza rešetaka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79