Oglasila se supruga Benjamina Žigića za CH: Moj muž je pretučen, policajci će biti prijavljeni!

Redakciji portala Crna-Hronika javila se supruga Benjamina Žigića koji je uhapšen sa još 12 osoba u velikoj akciji MUP-a TK.

Tokom policijske akcije izvršeno je 25 pretresa na području Tuzle, Kalesije, Srebrenika i Lukavca

Uhapšeni su od ranije poznati policiji i dovode se u vezu sa sličnim krivičnim djelima. Radi se o licima koja su međusobno povezana, dakle u pitanju je organizirana grupa – rekla je za Faktor Amra Kapidžić, glasnogovornica MUP-a Tuzlanskog kantona.

Redakciji našeg portala javila se Merima Subašić koja je ogorčena na službene osobe koje su joj pretukli supruga. “Kao prvo moj muž je pretučen. Nisu dozvolili Hitnoj pomoći da uđe. U kući nije pronađeno niti oduzeto ništa osim 3 laptopa i vazdušne puške, kao drugo svi koji su pritvoreni svih 13 osoba su sa povredama i svi će vaditi nalaze o stepenu povrede. Tužila sam lično 4 inspektora iz PU Srebrenik zbog napada na mene. Proces je u toku protiv njih. Uskoro ću izbjabiti i video gdje 4 specijalca šutaju mog muža pred kućom! Prepali su mi i dijete od 4 godine. Pogledajte šta su mi od kuće napravili. Jel ovo pretres ili šta?”

I ja i moje dijete smo pod traumama zbog ovoga “svega. Šaljem vam i slike mojih povreda” izjavila je Merima Subašić za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79