Oglasila se Žena od sultana: Plače, jedva smogla snage da izgovori jednu rečenicu!

Pjevačica Tijana Milentijević danas je bila akter prave drame. Naime, pjevačica je prijavila policiji da je pretučena od strane svog dečka, M.K., sa kojim je bila u vezi, ali o ovoj vezi nikada nije govorila u javnosti, jer je iz nekog razloga željela da ostane tajna.

“Ženu od sultana” pretukao momak, prijavila ga policiji

Okršaj između pjevačice i njenog momka odigrao se u ranim jutarnjim časovima kada je on u navodno alkoholisanom stanju udario šakom u lice, a ona je prijavila sve policiji i uputila se u Urgentni. On tvrdi da je nije udario jako kao i da je ona njemu nanijela lakše tjelesne povrede.

Mediji su pozvali Tijanu Milentijević za komentar o ovoj situaciji. Pjevačica se javila u veoma lošem stanju, teško je disala i plakala.

– Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome – rekla je, a kada smo je pitali da li može da nam odgovori da li je zaista bila pretučena, napravila je pauzu, a zatim odgovorila.

– Molim vas ipak ne želim da pričam o tome, nisam u stanju – odgovorila je Tijana, a plakala je u toku cijelog razgovora.

Okršaj se dogodio u jutarnjim časovim kada je Miša, kako je ona tvrdila u policiji, nasrnuo na pjevačicu.

Na njegovom profilu na Instagramu poslednja objava bila je prije 8 sati, malo prije incidenta, a tada je uslikao ulicu koja je bila pod maglom uz opis: “Beograd noću”.

Podsjetimo, pjevačica se prije nekoliko dana pomirila sa bivšim momkom Mišom, međutim danas se između njih dvoje, kako ona tvrdi, dogodio incident.

Miša je poznat kao bubnjar iz benda koji prati pjevačicu na nastupima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79