Oglasili se iz Gradske uprave nakon što je Stanivuković na sastanak došao sa bubicom: Nije namjeravao da snima

Kazali su da je “nakon prve sugestije, gradonačelniku bubica, koja je nenamjerno ostala na sakou”, skinuta bez ikakvih problema

Gradonačelnik Banjaluke nije pokušao da snima sastanak sa predsjednikom Srbije, saopšteno je iz Gradske uprave.

Stanivuković zamalo izazvao skandal: Pokušao tajno snimiti razgovor sa Vučićem i Dodikom

Objasnili su da gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, “nije imao nikakav plan, niti namjeru da tajno snima sastanak koji se danas odražao u Banskom dvoru”.

– Svi koji su pratili svečanu akademiju mogli su da vide da je gradonačelnik tokom čitave ceremonije imao mikrofon-bubicu na svom sakou u svrhu snimanja videa sa akademije, te isto tako da je sastanak uslijedio odmah po završetku programa, zbog čega bubica nije skinuta na vrijeme – precizirali su iz Gradske uprave.

Kazali su da je “nakon prve sugestije, gradonačelniku bubica, koja je nenamjerno ostala na sakou”, skinuta bez ikakvih problema.

– Imajući sve to u vidu, navodi da je gradonačelnik imao plan da tajno snimi sastanak i to sa bubicom koja je bila jasno istaknuta i vidljiva na njegovom sakou tokom čitavog dana su nelogični, zlonamjerni i narušavaju ugled čitavog današnjeg događaja i institucije koju gradonačelnik predstavlja – poručili su iz Gradske uprave.

Rukovanje ljutih rivala: Dodik čestitao Stanivukoviću


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79