Oglasili se iz kafića “Tesoro”: Hatić više nije menadžer i ne snima klipove iz objekta

Portal Crna-Hronika objavila je informaciju početkom godine 2023. da je Hatić postao ugostitelj te da je otvorio kafić u Sarajevu.

Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije. (13.1.2023) godine.

Međutim samo nakon par mjeseci potvrđeno je da isti više nije menadžer navedenog objekta.

“Kafić Tesoro je dobio novi managment tako da Mirza Hatić više nije u našem objektu i ne lajva na svom tiktoku iz našeg objektu. Mirza je bio vrlo kratko su i sada je na drugoj lokaciji. Treba napomenuti da iza sebe, Hatić nije ostavio dugovanja te ga možete potražiti na drugoj lokaciji” – izjavila je menadžerica Sara Fejzić.

Mirza Hatić postao ugostitelj: Otvorio kafić, nudi nargilu i slikanje s njim

Podsjećamo muškarac pod imenom Makedonia, dolazi u glavni grad Bosne i Hercegovine u cilju da se obračuna sa opasnim kriminalcem Mirzom Hatićem.

Isti ga je tražio po Baščaršiji, i u ulici “Sime Milutinovića” u kojoj se nalazi ugostiteljski objekat kojeg je do nedavno držao Mirza Hatić. Povodom ovog nemilog događaja oglasili su se ispred ugostiteljskog objekta kako bi u javnost plasirali istinu o vlasničkoj strukturi objekta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79