Oglasili se iz restorana u Vogošći kojeg je inspekcija zatvorila: “Znam da nekome smetamo i da nas svim silama pokušavaju uništiti”

Sinoć je policija Kantona Sarajevo, u okviru aktivnosti pojačane kontrole rada ugostiteljskih objekata u vezi aktuelnih epidemioloških mjera, pružila asistenciju nadležnim inspekcijskim organima, te je u objektu “Bistra voda” na području općine Vogošća prilikom kontrole zatečeno 238 osoba.

Tom prilikom su inspektori nadležnih inspekcijskih organa vlasniku objekta izrekli novčane kazne u ukupnom iznosu od 5.800,00 KM, te su zatvorili pomenuti ugostiteljski objekat zbog utvrđenih nepravilnosti.

Svi prisutni gosti su do 23.00 sata udaljeni iz objekta, nakon čega je isti zapečaćen od strane nadležne inspekcije.

Oglasili su se iz navedenog restorana koji je od službenih lica dobio kaznu u iznosu od 5.800,00 KM.

Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti:

“Poslije ogromne podrške naših gostiju i prijatelja, imam potrebu da vam se obratim. Najprije hvala vam puno! Uz vas ćemo izdržati i gore! Znam da objekti nesmetano rade, znam da se tamo kontrole inspekcijskih i policijskih službenika ne vrše, znam da se ne kažnjavaju i isto tako znam da nekome smetamo i da nas svim silama pokušavaju uništiti. Ja vam obećavam da ću se boriti i da ću braniti ono što sam sa svoje dvije ruke izgradio i svjestan sam da je ovo narušavanje mog identiteta, narušavanje mog uspjeha i borne za opstanak mene i svih moji ranika. Ne mogu izbrojati koliko puta su do sada inspekcijski službenici bili u “posjeti” dok su drugi objekti jednom ili nijednom bili kontrolisani. Svakoko će im se uputiti upit i svakako ću saznati ko stoji iza svega ovoga, pa čak razmišljam o tome da u javnost izađem.

Hvala Klixu i medijima na besplatnoj reklami a mi se vidimo u petak i u subotu.

Hvala Vam, Alen Bistrivoda i tim restorana Bistra Voda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79