Oglasili se rukometaši iz Beograda: “Prijete nam da možemo ući u Novi Pazar, ali da izaći nećemo”

 

Rukometni klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem tvrdi da ekipa Novog Pazara nije bila ugrožena tokom utakmice u Beogradu na kojoj se desio, po ko zna koji put, incident s navijačima Zvezde, “Delijama”, koji su ponovo bili divljački nastrojeni.

Pored toga u beogradskom klubu su izrazili žaljenje je žaljenje zbog situacije i uvredljivog transparenta, te skandiranja imena ratnih zločinaca.

“Moramo da obavijestimo javnost da nije tačno da je RK Novi Pazar vrijeđan tokom 60 minuta, kako su naveli u saopštenju. Na našu rekaciju sporni transparent je uklonjen u kratkom roku, a na skandiranje navijača ne možemo utjecati, kao što nijedan klub to ne može, kako na sportskim terenima u Srbiji, tako i u čitavom svijetu”, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

“Mi kao klub smo učinili sve da se utakmica obezbjedi na najvišem nivou, povećali smo broj redara i bio je povećan broj pripadnika policije. Poštovali smo sve procedure. Odgovorno tvrdimo da nijedan član RK Novi Pazar ni na jedan način nije bio ugrožen.

S obzirom na to da poslije utakmice dobijamo prijeteće poruke poput: “da u Novi Pazar možemo ući, ali nećemo izaći”, iako kao klub nismo nikoga uvrijedili, pa ni našeg sportskog rivala iz Novog Pazara, smatramo da u našoj ligi, u našoj zemlji nam niko ne može zabraniti gdje da idemo, odnosno gdje ćemo igrati”, stoji u saopštenju

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79