Oglasio se Adem Zalihić: ,,O ALLAHU, ako sam ja ikada bio na bilo kojoj planini, sa bilo kakvim motorom u mom životu kazni me najtežom kaznom!”

Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić večeras je objavio zanimljiv status popraćen s nekoliko fotografija.

Kako je naveo u opisu ministar Vranić, riječ je dva motocikla koje je koristio bivši direktor Adem Zalihića Hitne pomoći u privatne svrhe odnosno u odlazak na planine.

Odmah se obratio i sam Zalihić, te na Facebooku napisao:

,,GOSPODARU MOJ!

O Ti koji svime upravljaš, koji uvodiš dan u noć a noć u dan, Stvoritelju svega, vidljivog i nevidljivog, znanog i neznanog, o Ti koji znaš svačije misli, Gospodaru Arša veličanstvenog, Ti koji si utočište svemu, Vladaru Sudnjeg dana, Ti koji si od pravednih najpravedniji, od milostivih najmilostiviji, Ti koji se odazivaš dovama,

O ALLAHU,

ako sam ja ikada bio na bilo kojoj planini, sa bilo kakvim motorom u mom životu kazni me najtežom kaznom!

A ako je potvora, a Ti najbolje znaš, molim te porazi i ponizi zlotvore, razotkrij njihove spletke i prljave igre, uništi njihovu vlast i moć.

Kazni autora potvore i njegove pomagača i one koji su mu omogućili da pravi nered među ljudima, onako kako zaslužuju, a Ti to najbolje znaš!

I neka je salavat i selam na vođu mumina, Muhammeda alejhisalatuvesselam!”

Adem Zalihić na službenom motoru i vjetrom u kosi obilazio sarajevske planine!? (FOTO)


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79