Oglasio se Admir: “Nakon 47 dana, 2 bolnice 8 odjeljenja došao kući porodici”

U teška saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. maja, oko 13:35 sati kod Žepča poginule su dvije osobe i to Selver Ejubović, direktor Srednjoškolskog centra Hadžići, i učenik Amor Kuldija bivši učenik OŠ “6.mart” Hadžići.

U nesreći su učestvovala tri vozila. Jedno putničko, jedan kombi, te jedno teretno vozilo.

Sa nastradalima u vozilu bio je Admir Bašić. Jedini je preživio. Nakon 47 dana, privremeno je došao kući svojoj porodici piše Crna-Hronika.

Uposlenici škole se opraštaju od Selvera i Amora: “Tužne vijesti ne biraju ni vrijeme ni mjesto”

“Sve što se dešava, dešava se Allahovom boljom i oređenjem. Hvala Mu na svemu. Ja sam dočekao nakon 47 dana, dvije bolnice, osam odjeljenja, da privremenom dođem svojoj kući i porodici.

Ovim putme želim da se zahvalim svima koji su pomogli na bilo koji način, pitali, nudili pomoć u svakom obliku. Bilo je zaista mnogo ljudi. Da odgovorim na svaku poruku ne stižem.

U čestvrak idem u nove pobjede, na KCUS. Mom iskrenom prijatelju, kolegi, mom direktoru Selveru i našem dragom učeniku Amoru da dragi Allah podari lijepi Džennet, a njihovim porodicama sabur. Živi i zdravi mi bili, čuvajtee sebe i svoje porodice” – izjavio je Admir Bašić uposlenik Srednjeg školskog centra u Hadžićima jedini preživjeli iz teške saobraćajne nesreće.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Veliki odaziv ljudi u Kantonalnoj bolnici u Zenici: Svi daju krv za pogrijeđenog muškarca

Selver Ejubović i Amor Kuldija
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79