Oglasio se Asmir: Elvisa mene proganja, znala je da sam oženjen i nisam njen nevjenčani suprug

Nakon što smo objavili priču Tuzlanke Elvise Špiorić, koja tvrdi da je zatočena u vezi sa zlostavljačem, odnosno nevjenčanim suprugom, Asmir Omerović-Rizvanović obratio se redakciji “Avaza” te demantirao njene navode.

– Želim da demantiram njenu izjavu. Kao prvo sve što je izjavila je laž. Ona je znala da sam oženjen i nisam njen nevjenčani suprug. Imam slike i video koji sam postavio na svom Facebook profilu. Ona mene proganja. Moju suprugu i mene stalno zove da sam morao i broj promijeniti. Prije tri dana je prijavljena i policiji za uznemiravanje – napisao nam je Omerović-Rizvanović.

Podsjećamo, Tuzlanka Elvisa Špiorić tvrdi da je sa Asmirom Omerovićem-Rizvanovićem preživjela pakao.

Tuzlanka preživjela pakao: Tukao me svake sedmice, lomio zube i rebra

– Svake sedmice od njega sam doživljavala batine. Lomljenje zuba. Rebra mi je polomio prije dva mjeseca, zbog čega sam ležala u bolnici. Sve je prijavljeno policiji, ali niko ništa ne poduzima. On se još nalazi na slobodi – ispričala nam je ona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79