Oglasio se Baka Prase nakon što su mu oduzeti automobili: Vidimo se u čitulji

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u kratko vrijeme ostao bez dva limena ljubimca, Lamborghinija i Porschea.

Policija mu je zaplijenila Lamborgini, koji je, kako prenose srbijanski mediji, bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.

Nakon što mu je oduzet Porsche, Baki Prasetu uzeli i Lamborghini

Prekršajna prijava

Međutim, automobil je registriran u inostranstvu, nije bilo vlasnika, a vozila ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Baka Prase. Zbog toga je protiv njega podnijeta prekršajna prijava.

Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj.

Lepoj Breni izgrebali Bentley: Oglasio se njen sin Viktor – “Stoko!”

Policijski presretač

U ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil Porsche, koji je također bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provjere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu, piše Alo.rs.

– Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put. Čekaj, da ne snimim predstavnike zakona. Vidimo se u čitulji – rekao je Baka Prase.

Policija zaustavila Baku Praseta i oduzela mu Porsche

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79