Oglasio se bivši Sandrin muž: Nanijela si više zla i šteta meni i mojoj porodici, a koristiš nemila dešavanja u Gradačcu i ime “Nizama 2”

Tuzlanka Sandra Ravlić je prošle sedmice objavila šokantan Facebook status u kojem je optužila bivšeg muža za psihičko, fizičko, ali i materijalno maltretiranje.

Sandra je objavila i fotografije uništene Škode Fabije kao dokaz.

Njoj je neko, ona tvrdi bivši muž, pur pjenom uništio automobil.

“Ovako izgleda djelo “čovjeka” za kojeg nemam naziv, koji po treći put uništava moje vozilo. Svi vrlo dobro znate s kojim se problemom suočavam. Dosad sam šutila. Ali se bojim da cu postati “Nizama 2”, napisala je tada Sandra.

(FOTO) Muškarac iz Tuzle pur pjenom uništilo Sandrin automobil: “Bojim se da ću završiti kao Nizama”

Sada se demantom oglasio i njen bivši muž Anes Salihspahić. Iako nije imenovan u Sandrinoj objavi, kaže da je njega za sve optužila, a on je u demantu odbacio sve optužbe.

“Prije nekoliko dana na brojnim portalima objavljen je tekst Sandre Ravlić vezano za štetu na njenom vozilu, gdje se spominje bivši muž, što se odnosi na mene što i jesam ali hvala bogu bivši. Kako me većina poznaje posebno u Gradu Tuzli a njeno pisanje, pljuvanje uvrede i sve do te mjere da piše kako treba neko da pazi skim pije kafu, jede što se odnosi na mene, nanijelo je meni štetu kao i mojoj porodici. Iznesenim nesnovanim optužbama narušavanjem ugleda i uznemiravanjem roditelja kojima je naruženo zdravstveno stanje.” započinje Salihaspahić.

“Dok ista pravi prostor sebi, iskorištava medije i portale, koristi nemila dešavanja u Gradačcu i ubistvo, te koristi i navodi ime “Nizama 2”, a nanijela više zla i štete meni i mojoj porodici. Na društvenim mrežama ostavljaju se neprimjereni i uvredljivi komentari, te neprimjereni pozivi na linč,” navodi Salihspahić, te dodaje:

“Od bivše supruge sam bio prijavljen pa sam neosnovano završio u pritvoru četri mjeseca i 21 dan je na kraju dokazano jer sam oslobođen sam po svakoj tački optužnice koja mi je stavljana na teret, konačna presuda je pravosnažna i oslobađajuća što se može i provjeriti. Pored navedenog, u više navrata sam se obraćao VSTV BIH i drugim institucijama vezano za svoj slučaj jer sam iz brojnih razloga smatrao da nemam pravedno suđenje po zakonu o ljudskim pravima i Ženevskoj konvenciji, za šta posjedujem i dokaze koje sam slao ali uzalud.” navodi Salihaspahić uz navode da je njegov slučaj bio sličan slučaju “Memić” i da bi za to neko trebao odgovarati.

Salihspahić dalje navodi da ne krije da je na svom Facebook profilu objavljivao određene fotografije bivše supruge i materijale ali u potpunosti odbacuje optužbe koje mu se stavljaju na teret:

“Imao sam informacije da se meni pokušavalo fizički nauditi, na moju sreću to se nije dogodilo”, zaključuje Salihspahić u svom dementu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79