Oglasio se Buba Corelli: Jasno demantujem povezanost s bilo kakvim grupama

Jedan od najuspješnijih bh. muzičara Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić oglasio se na Instagramu nakon što su pojedini mediji njegovo ime vezali sa kriminalnim grupama iz Srbije.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

– Povodom pojedinih medijskih natpisa osjećam potrebu da se oglasim. Istina je da sam prije par godina napravio najveću grešku u mom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi sa kojima sam okružen upoznao sam prave vrijednosti.

Ako sam u proteklom periodu ikoga uvrijedio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvijek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god da se trudim svjestan sam da nisam uvijek najbolji primjer i svjestan sam svojih mana i grešaka.

Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vrijeđa neistina te ovom prilikom želim da jasno demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama ili organizacijama.

Ovakve stvari duboko uznemiruju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. Moje jedino zanimanje i najveća ljubav je muzika i tako će i ostati.

Hvala svima na razumijevanju, podršci i ljubavi.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79