Oglasio se Čedo Jovanović nakon što su mu razlupali automobil: Nažalost jedna budala je uvijek dovoljna

Žao mi je zbog svega. Ni sam više ne znam šta da više mislim, ni kako da se ponašam – ovim riječima počinje razgovor vidno potrešen lider LDP-a Čedomir Jovanović povodom incidenta koji se sinoć odigrao na parkingu aerodroma “Nikola Tesla”, kada su mu za sada nepoznate osobe, ispred ulaza u aerodromsku zgradu urnisale automobil.

– Javio mi se sin sinoć, on ne živi više ovdje i ide u srednju školu u inostranstvu, ima stipendiju i tamo živi. Pozvao me je u pola devet sa aerodroma u Amsterdamu da mi kaže da dođem da ga sačekam da odnesemo kolač u crkvu zajedno za slavu, jer je to naš dogovor – da porodica uvijek gdje god da smo, taj dan budemo zajedno. Šta da vam kažem, otišao sam tamo i parkirao auto normalno kod drugih automobila, vratio se sa njim, dok sam prelazio ulicu ispred one dvije trake, terminala dva… To su debili, to nije Srbija, ali nažalost jedna budala je uvijek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi. Prošli su pored kola, izvrijeđali, uličarski repertoar, progutaš sve i ideš dalje – opisao je tok dešavanja lider LDP za “Telegraf”.

Tek kada je sa sinom prišao do vozila, primijetio je da mu je zgužvana zadnja tablica.

– Došao sam do kola, uzeo sam onaj njegov ranac sa kompjuterom što je ponio, da ga stavim u gepek, vidim zgužvana mi tablica. Prekrio sam rukom da on to ne vidi, pokušao sam da je ispravim, dosta mi je te bijede da mora da gleda, a on mi kaže “pa naprijed su polomili tablicu, nema tablice”.

Prođem pored kola, cijeli išutiran auto. Šta da radim onda? Sina sam stavio na taksi da ide kući, a ja sam morao tu da ostanem, da to prijavim. Jer ako ne prijavim, zaustavit će me neka patrola na putu, pa će biti opet da sam siledžija – kazao je Jovanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79