Oglasio se Čedomir Jovanović: Bacio sam stolicu u staklo, jesam, jer oni samo taj jezik razumiju…

Sve je snimljeno, neka se gleda. Baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave te huligane, ali se neću sklanjati sa puta. Ovde živim, tu mi je porodica i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se, objasnio je lider LDP-a

Nakon što su supruga lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i njegov advokat ispričali šta se dešavalo sinoć nešto prije 22 sata, kada je, prema pisanju medija, demolirao lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, jutros je i on ispričao šta se dešavalo.

Njegova supruga Jelena je, kako smo već objavili, za srbijanski portal Nova.rs kazala da su Čedu napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive.

(FOTO) Čedomir Jovanović demolirao lokal u Beogradu: Napali ga navijači – huligani

– Čeda je izlazio iz auta, kada su ga napala dvojica navijača, rekla je Jelena i dodala da se to već dešavalo. I njegov advokat Aleksandar Ščekić također je govorio o sukobu sa navijačima.

Povodom informacija u medijima da je on navodno demolirao lokal brze hrane, Jovanović je istakao da je u srijedu navečer išao da da izjavu u policiji povodom napada navijača.

– Otišao sam da dam izjavu kao i svaki drugi čovek… To nisu preneli mediji, to su pisali Kurir, Informer, Nova, pa su onda to razvlačili svi drugi”, kazao je Jovanović u izjavi za TV Prva.

On je potvrdio da su ga u srijedu navečer napali pripadnici navijačke grupe “Hijene”.

Sve je snimljeno, neka se gleda. Baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave te huligane, ali se neću sklanjati sa puta. Ovde živim, tu mi je porodica i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se, objasnio je lider LDP-a.

Govoreći o incidentu, potvrdio je da je razbio izlog i naveo da ovaj atak na njega nije prvi.

– Redovno me čekaju kao i sinoć. Bacio sam stolicu u staklo, jesam. Jer oni samo taj jezik razumeju, nijedan drugi. Ovo je problem, a nije problem Beton hala… to ne može da očekuje od mene. Nisam došao kod njih, oni su došli kod mene. Nek me zaobizlaze na ulici, ne interesuje me. Da me nisu napali, ne bi bilo ničega, istakao je Jovanović.

Kazao je da sada “ne zna da li će podnijeti prijavu”, i ističe da nije kontaktirao advokata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79