Oglasio se Darko Lazić nakon vijesti da je imao saobraćajnu nesreću

Folk pjevač Darko Lazić, navodno je ponovo imao saobraćajnu nezgodu, prenose domaći mediji. Naime, folkeru je tokom vožnje pukla guma i udario je u banderu.

Nesreća se, kako pišu mediji, dogodila u toku dana u mjestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca. On je prošao sa lakšim povredama, uspio je da izbjegne veću katastrofu.

Darko Lazić se autom zakucao u banderu: Pogledajte kako izgleda vozilo nakon nesreće

– Hahaahaha… Bože sačuvaj. Ovo je stvarno više strašno. Evo me na snimanju spota. Nije istina, ljudi, pa dokle više? Nisam imao udes – rekao je Darko novinarima, a po glasu se moglo čuti da je dobro raspoložen, prenose “Novosti.rs”.

Podsjetimo, pjevač je 23. 10. 2018. imao stravičnu saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Lazić je tada u Brestaču kod Pećinaca automobilom sletio sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pjevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim tjelesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u vještačku komu. Pjevač je više od mjesec dana boravio na intenzivnoj njezi, a njegovo zdravstveno stanje mijenjalo se iz dana u dan.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79