Oglasio se Dino koji je učestvovao u pucnjavi: “Brate moj, da ti Allah podari lijepi dženet, da oprosti meni koji sam krivac!”

Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona danas je u 15:30 sati prijavljeno da je u Kantonalnu bolnicu Zenica dovezen Damir Barišić (34) iz Zenice sa povredom od vatrenog oružja, potvrđeno je za “Avaz” iz MUP-a ZDK.

– Muškarac je kasnije i preminuo. Naše ekipe su na terenu radi utvrđivanja svih okolnosti, kazao nam je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Preminuo 34-godišnji Damir Barišić nakon pucnjave u Zenici

Prema neslužbenim informacijama, do tragedije je došlo nesretnim okolnostima, a tragom ovog događaja oglasio se i akter pucnjave Dino Hodžić

-Brate moj; da ti Allah podari lijepi dženet, da oprosti meni koji sam krivac. Ne postoji robija koju ne bih podnio da te vratim. Tuga i jad deru moje srce – napsao je, između ostalog, Zeničanin koji je odgovoran za ovaj nemili događaj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79