Oglasio se direktor Zalihić nakon tvrdnji da je udario ženu sa hidžabom: Ako sam udario ovu ženu Gospodaru učini da mi se ruka oduzme

Adem Zalihić, direktor Hitne pomoći oglasio se na svom Facebook profilu nakon što je Emir Ražanica ga optužio da je danas fizički nasrnuo na njegovu suprugu.

Zalihić tvrdi da isto nije učinio kazavši:

Evo Ramazan je, dove se primaju od vjernika pa ja molim Gospodara da razotkrije i ponizi spletkaroše još na dunjaluku. Ako sam udario ovu ženu Gospodaru učini da mi se ruka oduzme, ako su oni potvorili mene kazni ih kako samo Ti znaš, a Ti si sudija najpravedniji.

Objavu direktora Hitne pomoći prenosimo u cjelosti:

GOSPODARU OD TEBE TRAŽIM POMOĆ OD ZLOBNIKA!

Po ko zna koji put napadnuti smo ja i moja porodica ali ovo u Ramazanu je prevršilo svaku mjeru. Tuku nam djecu, pozivaju policiju konstantno godinama (na dan ženinog porodjaja, kada smo izašli iz bolnice nakon korone, itd.), svaki naš uspjeh nam zagorčaju ( danas sam objavio knjigu i očekivao sam neki napad) a kao vrhunac danas sam optužen da sam udario tu ženu.

Obzirom da su se mnogi moji prijatelji uznemirili zbog ove potvore želim im poručiti sljedeće:

Evo Ramazan je, dove se primaju od vjernika pa ja molim Gospodara da razotkrije i ponizi spletkaroše još na dunjaluku. Ako sam udario ovu ženu Gospodaru učini da mi se ruka oduzme, ako su oni potvorili mene kazni ih kako samo Ti znaš, a Ti si sudija najpravedniji.

Šta je povod ove objave Zalihića?

Objavu Emira Ražanice prenosimo u cjelosti:

NASILNIČKO I BAHATO PONAŠANJE DIREKTORA „HITNE POMOĆI“ ADEMA ZALIHIĆA!!!

Danas je u poslijepodnevnim časovima Adem Zalihić, moj prvi komšija i aktuelni direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć fizički nasrnuo na moju suprugu Velidu.

Tome je prethodila „blokada“ ulice koju je izveo Zalihić sa svojom djecom i još nekoliko djece iz komšiluka na način što je parkirao svoje vozilo na ulicu, a ostatak širine ulice je blokirao sa željeznim golovima, koje je donio iz svoje bašte, i biciklima koje koriste njegova djeca, a sve kako bi spriječio ostalu djecu među kojima su i moja da ulicom prolaze i voze bicikle.

Nakon što su se djeca požalila supruzi i meni da ne mogu proći ulicom moja supruga Velida je usmeno tražila da sklone „prepreke“ sa puta, nakon čega je Adem Zalihić nogom šutnuo loptu prema njoj i pogodio je mrškajući je i tjerajući sa ulice. Nakon toga ju je udario laktom u predjelu prsa unijevši joj se u lice, pri čemu ga je ona braneći se ošamarila.

Ovo je zadnja od mnogih neugodnosti, koje trpi moja porodica od mog prvog komšije Adema Zalihića otkako sam doselio na Sedrenik. Dosada je verbalno napadao i prijetio meni i mojoj porodici, ali nisam se nadao da će fizički napasti i na ženu, vjernicu sa hidžabom.

Sve je prijavljeno policiji tako da očekujemo sudski epilog.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79