Oglasio se i MUP TK o nesreći na izletištu Zlača: “Muškarac preminuo na licu mjesta”

Još jedna tragedija dogodila se u Tuzlanskom kantonu u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok je druga teško povrijeđena.

Kako saznaje portal Crna-Hronika nesreća se dogodila u popodnevnim satima na planini Konjuh, kada su dvije osobe pale sa četverotočkaša u regiji Zlače općina Banovići.

Saznajemo da je jedan muškarac preminuo na licu mjesta, dok je drugi teško povrijeđen. Usljed neprilagođene brzine izgubili su kontrolu nad vozilom i sletjeli sa puta. Ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Banovići nažalost je konstatovao kod jedne osobe smrtni ishod, potvrdio je izvor iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona za portal Crna-Hronika.

Detalji tragedije na Konjuhu: Poginuo policajac drugi teško povrijeđen

Ovu informaciju potvrdili su i iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

“Tokom jučerašnjeg dana u večernjim satima oko 20:35 dogodila se saobraćajna nesreća na lokalnom putu Zlača-Banovići.

U nesreći učestvovalo je vozilo Quad, čiji vozač T.Š (1972) je smrtno stradao na licu mjesta. Ljekar mrtvozornik iz Doma zdravlja u Banovićima konstatovao je smrt jedne muške osobe.

Suvozač je zadobio tjelesne povrede te je prebačen na UKC Tuzla i zadržan na liječenju

Uviđaj su obavili službenici PS Živinice. O svemu je obaviješteno i Tužilaštvo””, kazala je Adnana Sprečić, glasnogovornica MUP-a Tuzlanskog kantona.

Kako je potvrđeno portalu Crna-Hronika iz dobroobavještenog izvora, radi se o policijslim službenicima PS Banovići.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79