Oglasio se Ibro Husnić (SDA) : “Samo sam joj rekao – hajde u pi**u materinu”

U MUP-u HNK-a potvrdili su za portal Hercegovinainfo da je I. H. (1962.) u kladionici Premier u Ulici Rade Bitange narušavao javni red i mir.

Kako je objavio ovaj portal riječ je o SDA-ovom mostarskom vijećniku Ibri Husniću.

Njega je, kako navode, uposlenica kladionice prijavila policiji da joj je, nakon što mu je u 20.55 saopćila da zatvara kladionicu, i da je dužan 140 maraka, psovao majku, gađao ju olovkama te nakon dužeg psovanja i vrijeđanja napustio kladionicu.

Prijavljen da je narušavao javni red i mir u kladionici: Mostarski vijećnik Husnić tvrdi drugačije

Husnić pak tvrdi da ništa nije tako bilo.

– Nikakav incindent nije bio, baš ništa nije bilo. 10 minuta do 9 sati ušao sam u kladionicu da uplatim tiket, gospođa je rekla kao policijski je sat nema ona vremena. Rekao sam ‘hajde u p. materinu uplati’. Ona reče da neće i to je sve bilo što je bilo, da bi se kasnije nadodavalo – tvrdi Husnić.

Dodaje da djelatnici kladionice nije psovao majku, a da je to “nadodao suprug djelatnice kladionice”, koji je policajac, te da će ga prijaviti unutrašnjoj kontroli.

Inače, policija je intervenirala po pozivu iz kladionice, sačinjena je službena zabilješka i slijedi podnošenje prekršajne prijave protiv Husnića, a ima i svjedok koji je već policiji potvrdio da uposlenica kladionice govori istinu. Husnić pak sve opovrgava piše Avaz.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79