Oglasio se kontraverzni sarajevski muzičar: Ovaj što je pucao na mene i moju trudnu suprugu bolje da me ubio!

U Latičkoj ulici, u naselju Tibra na Stupu, se dogodila pucnjava u kojoj nije bilo povrijeđenih, saopćio je MUP Kantona Sarajevo.

Meta napadača bio je sarajevski muzičar Danijel Dado Džafić, sa kojim je u trenutku pucnjave bila njegova trudna supruga Amera Fočo.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, radilo se o klasičnoj sačekuši: maskirani napadač, sa kačketom na glavi i maskom na licu sakrio se iza kombija na parkingu ispred zgrade u kojoj žive Džafić i njegova supruga.

NEZVANIČNO: Saznajemo ko je pucao na kontraverznog muzičara u Sarajevu!

Na društvenoj mreži, oglasio se Danijel Džafić na kojeg je pucano u Sarajevu.

Ovaj što je sinoć pucao na mene i na moju trudnu ženu bolje da me ubio. Zavisi koje si vjere. moli se, krstvi, dovi da te policija pronađe! Mamu ti je*em smrdljivu, nauči pi*kice da pucaš prvo, pa onda pravi sačekuše, je*em li ti sisu što te zadojila. Sad ćeš da vidiš kako se ka*aju ljige kao ti. 1:0 za tebe!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79