Oglasio se mladić koji je pregazio biciklom nedužnu životinju: “Uradio sam to iz zaje*ancije”

Na instagram nalogu smo vas tagovali na story koji je originalno napisala jedna od naših osnivača, a ovim putem šaljemo više detalja.
U pitanju je Maglaj, a sa screenshota instagram storyja vidimo i da je počinitelj Eman P., inače maloljetnik piše Crna-Hronika
Ovim putem samo želimo da apelujemo na nadležne organe da se konačno uključe u ovakve slučajeve. Jer ovo dijete nije bezazleno za okolinu, pogotovo sto na snimku glasovne poruke čujemo upravo njega kako govori nekome “gazit ću tebe”. Pod hitno da se uključi  MUP Zeničko-dobojskog kantona i Socijalna služba.
Ovo nisu ponašanja koja smijemo opravdavati “jer su djeca” niti smijemo ignorisati.
Primarijus doktor Omer Ćemalović subspecijalista forenzičke psihijatrije je 2019. u slučaju Nezir Kamenica naveo da djeca koja su sklona zlostavljanju druge djece ili životinja pokazuju vrlo jasno da se radi u poremećaju koji će kasnije prerasti u patološku strukturu ličnosti.
U toj emisiji Krvni delikti sam Nezir Kamenica je pričao o povredjivanju životinja i na koji način je to radio, te da je prema mačkama bio posebno razdražljiv i kako bi jako agresivno reagovao.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79