Oglasio se momak iz Goražda za CH: “Dobila je šamar al ne šaku!”

Ljubavna drama odvijala se danas u Goraždu.

Policajci iz Goražda prekršajno su kaznili S.Š. jer je nasrnuo na djevojku.

Ekskluzivno za portal Crna-Hronika, oglasio se S.Š. i opisao današnji događaj.

“Uglavnom ovako je to bilo: Oko podne, napisao sam joj da izađe, naravno ona je odbijala bezveze, bez razloga. Došao sam joj kući, pokucao na prozor. Prvo smo se svađali, pa nakon nekog vremena sam joj šamar opalio jer više nisam mogao trpjeti. Nakon toga je otišla sa roditeljima i prijavila me policiji, ali taj šamar nije bio uopšte šamar, više ono u smislu kucnuo je malo da dođe sebi. Uopšte je šakom nisam udario, kao što pišu mediji” – izjavio je S.Š. za portal Crna-Hronika.

Nakon prijave, policijski službenici su mu uručili prekršajni nalog zbog narušavanja javnog reda i mira u iznosu od 300KM – navodi se u policijskom saopćenju.

“Ne, nismo u kontaktu osim što me dotična djevojka prati sa lažnog profila gdje je ip adresa locirana na njenu adresu. Pomiriti se nećemo” izjavio je S.Š. za portal Crna-Hronika.

Goražde: Pokucao djevojčici na prozor, kada je otvorila, nasrnuo na nju

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79